Український Монреаль
-
Змінилась дата появи вільних місць для запису з 24 на 17 число. Годину назад записався на 24 березня.
-
На мій погляд то тоді не допомога, а знущання. Бо наприклад cuaet це типу тимчасове безпечне місце тут, про яку надійність може бути мова, якщо люди втікають від війни. Звідки ці чутки, що допомога може вплинути на отримання pr?
-
Хто знає, отримання допомоги від уряду та провінції якось потім на отримання PR впливає? Ну по типу брав, користувався тоді не надійний и т.п.
-
Хз) чесно я не цікавився. Ще але в гуглі пробивав назву програми і щось мені видавало. Пінганіть людину хто вчора розказувала про це, може вона знає
-
Є таке)
-
Я так зрозумів що треба порахувати дохід та скільки % від дохіду аренда. А що робити з декларацією за 2021 рік або 2022 рік.
-
На якому чаті можна подавати?
-
Там про яблука більше ніж про допомогу.😁
-
заповнюйте, подавайтеся. Але подивіться чи ви підходите під вимоги
-
Дякую. Який висновок?
-
Звідси читайте
-
t.me/montrealukrainians/84076
-
Вчора обговорювали
-
Всім доброго дня! Хтось чув за якусь допомогу 500$ на аренду квартири?
-
Доброго ранку. Є вакансії на склад магазину Метро. В районі Saint-Laurent. Можна без знання мови. Ставка 15.5 Кому цікаво, пишіть в особисті повідомлення
-
Добрий ранок. Дуже хочу сходити в церкву. Від цих жахливих новин з України дуже тяжко на душі та на серці. Підскажіть, куди можна піти? На вечірню службу. Дякую
-
Дякую
-
dollarama, uniprix
-
Так
-
ви маєте на увазі перехідник на місцеві розетки?
29 Jan 2023, 07:13
3041/236349
25 minutes ago