Український Монреаль
-
Зеленський: *не втiк. Люди: ти ж наш герой!!!
-
Ну знаєте, я б посперечався, все одно вклад особисто Зеленського досить значний, він зробив дві головні речі: 1. Не втік в перші дні війни, коли дійсно здавалось усім що все безнадійно. Якби він втік, то було б усе. 2. Коли зібрав потужну коаліцію у світі проти рф і дійсно, можливо як артист, але сміливо і рішуче виступав усюди де міг. Хоча я розумію Ваш скептицизм, але сподіваюсь що війна змінить свідомість і відношення до корупції в Україні. Тим паче коли захід виділить гроші на відбудову, то вони все мають проконтролювати як ніхто.
-
Щоб прямо стимулювати - придеться дуже багато грошей вливати, от прям дуже, i на постояннiй основi, а росiян в цiлому нема культури виробнитства, а зараз все стане ще гiрше
-
Та хоч зарано, хоч потім, в цій владі про таке нема кому думати. Там є артист і його друзі, друзі його друзів, друзі друзів..... Те що під керівництвом Залужного Україна тримається, то це не завдяки Зеленському, Єрмаку і Арестовичу, а завдяки народу України.
-
На диво, мене не виганяли тільки хотіли прибити😂
-
Мені якщо чесно, то здається, що ранувато думати про всі ті заходи, що там описані. Ну як зараз можна симулювати повертатися тих хто поїхав, тут он Вікторію благають не повертатися)) і всім кажуть будь ласка хоч до весни не повертайтеся )) Але одразу після перемоги такі заходи необхідні як повітря)
-
А його пiсля четвертого вигнали
-
21 рік вже не в школі? Тобі скільки?
-
Небезпечна
-
Розумію вас, в мене мабуть роки три пройшло поки фейерверки тут перестали нервувати, і досі ношу із собою турнікет, ніж та паракорд :)
-
Та я знаю історію цього свята.. але саме зараз моєю психікою сприймається саме так.. 🤷♀️😰 ці руки.. як на тому моторошному фото 😩 просто жахіття для мене було ці 3 тижня гуляння з собакою
-
t.me/BerezaJuice/22953
-
Всiм вiдомий мексиканський культ смертi
-
Це просто трошки інший підхід до смерті, який бере коріння ще й частково у Дні Мертвих у мексиканців (бо традиційний Саммайн святкували інакше і без костюмів). Там смерть традиційно вважається святом життя і ти маєш показати померлим що ваше життя продовжується, ви про них пам'ятаєте, прикрашаєте будинки свічками та стрічками щоб вони його знайшли, та роздаєте їжу і самі смачно харчуєтесь, бо у вас всього вдосталь.
-
Та я не серйозно до тебе, але питання взагалi доречне.
-
Це величезна травма. Ще довго буде проходити
-
На відбудову всі підключаться, це точно. І ті хто працюють закордоном. І інші країни допоможуть 100 відсотків.