Український Монреаль
-
Всім привіт. Розуміючи, як зараз людям важко із житлом, я створив бота @home_mate_bot спеціально для пошуку людей для спільної оренди житла. Чим більше там буде людей, тим швидше люди зможуть об'єднатися та знайти собі житло. Приєднуйтесь, або порадьте близьким, кому це актуально.
-
Вітаю, друзі, кого цікавить покупка машини, ось можна придивитися www.kijijiautos.ca/vip/27386441/?utm_source=web&utm_medium=social&utm_campaign=web_social_buttons&utm_content=post_ad
-
Шукаю людину для зйому житла разом, квартира є, новий ремонт. У кожного своя кімната. Центр, ніхто не жив до, 1570 на двох, посудомийка, холодильник мікрохвильова піч, плита, пральна машина, сушка, усе є, Інтернет входить в аренду, спортзал у домі. Мені 23 роки, хто зацікавлен пишіть у особисті повідомлення. Кому треба відео, також скину.
-
Розмова була з жінкою, не дівчиною. Зрозуміло що я не запитувала звідки вона, я просто про те що руській мір в Україні був і це факт
-
Це мабуть з Криму чи Донеччини дівчина. По-перше рідко хто з корінних київських працює продавцем продуктів, по-друге 30 років в Києві викладається українська, навіть я вже вивчала не російську літературу а зарубіжну., російська мова не викладалась .. а я старенька вже мадам )
-
-
В магазині, десь три роки тому. Але оскільки я рідко буваю в Києві, то запам‘яталося більше ніж того хотілося б. Я сказала про свій досвід, за інших знати не можу. Говорю я розбірливо… були роки викладання української в школі.
-
А звідки і куди? Бо це обхід досить далеко, є там інші дЮри