Український Монреаль
-
Можливо крім мене ще хтось писав, але я таке теж писала. Не знаю хто відповідає на листи і яку офіційну інфу вони можуть дати, та й ситуація вже могла змінитися з літа. Але інфу про живу чергу мені надали по телефону в консульстві. Звісно, ніяких питань я у листах не писала а просто подзвонила)) І я рекомендувала саме подзвонити и поговорити з живою людиною, яка скаже вам що і як зробити. На той момент мені саме по телефону порадили приїхати по живій черзі якщо я не можу спіймати слот. Я саме так і зробила, поїхала по живій черзі і сьогодні вже отримала паспорт на руки. Але це було 2 місяці назад, ситуація може змінитися кожного дня. Тому краще по телефону дізнатися актуальну інформацію.
-
підскажіть, будь ласка, чи хтось оформляв страховку на авто, маючи українське водійське посвідчення?
-
Була тут у групі порада, їхати за нотаріальними діями до Оттави без запису. Мовляв все можна вирішити у живій черзі. Відповідь Посольства
-
Думаю через поєднання ціна/якість.
-
Часто ще гарний варіант це отримати кілька варіантів і потім показати що у вас десь дешевше і ви підете туди.
-
Дякую, Вам за відповідь!
-
Ну воно звісно не в Ікеа торгуватись, більше якщо людина, яка перед вами, реально може дати знижку.
-
І я :)
-
Я знаю люди торгуються навіть за плити, дивани, за авто точно можна. Зараз якраз затягнуть паски ставками і всі будуть краще давати знижки.