Український Монреаль
-
Ми будемо за вами сумувати, повертайтесь якнайшвидше :)
-
1. Я б додала що для мене великий плюс був у тому, що рієлтор вільно говорив французькою. Вибачте, але набагато кращі шанси здати житло комусь, хто може розказати який ви крутий та перспективний, а не просто показувати людям куает.
-
Ваш дядько страшно категоричний :) Маклери добрі пунктами: 1. Маклери українці за українців замовлять слово і т. д. навіть, якщо то новоприбулий без знання мови. І вони вміють то робити. 2. Маклери не зроблять чуда, то будуть ті самі оголошення, шо і в Інтернеті. Але вони за вас можуть все домовитися на потрібну вам годину і т. д. Мені в Оттаву з Монреалю і назад 5 годин їзди було. То би було самовбивством самому все домовлятися, кататися на оглядини, підстроюватися під чужі графіки, і т.д. Я звязався з маклером, вибрав 6 варіантів і вона сама за мене домовилася за всі 6 варіантів на один день(суботу) , ше і кожен варіант на слідуючу годину. Власники не бояться давати ключі маклерам, того ні на один показ власники теж не напрягалися приїхати.Всі довольні. Я за один день все вибрав. А їздив би сам і організовував би сам - то би здурів ше на етапі вибору) До речі тут прийнято, шо і при оренді, і при покупці маклеру платить власник житла, а не орендодавець, як в Україні. Але наперед краще уточнити
-
Ну, я про таке якраз і писала вище.
-
І переконував хазяїна нам продати.
-
Купувала я без рієлтора також, ще й хазяйський рієлтор був радий, бо всі 5% йому, а не навпіл із моїм.
-
Тому зараз поступово нарешті з’являються агенства, які за фіксовану ціну допомагають із продажами. Наприклад, 3000 за продаж, і пофіг яка у вас нерухомість.
-
Від 300 ви йому заплатите 15к$, від 5кк 250 тисяч$.
-
5% від продажі, що там квартира за 300 тисяч, що будинок за 5 лимонів.
-
Це мало сенс коли будинки були по 200 тисяч, але чи заплатили б ви 50к комусь за те, що легко зробити самому за пару вечорів?
-
Житло і так всі радісно купують, а так ви 5% від ціни продажі віддаєте якомусь сирку, який пофоткав вашу хату.
-
Якраз при продажі рієлтор це треш та гроші на вітер :)