Український Монреаль
-
Або москальнота, яка тут достатньо довго, знає як працює система і говорить фр і англ
-
ну ось нехай русачкiв хапають я нiчо проти не маю, можу iм пару телефонiв скинуть
-
Зараз ці тюбікі активізувались мабуть бо приїхало багато українців, які ще не розібрались що тут і як в Канаді, і легко можна їм щось нав‘язати. Але прікол в тому, що вони не тільки українців пробують хапати. Там ціла групка тих додіків, які розмовляють різними мовами.
-
дуже ймовiрно
-
пам'ятаю як вiн в iншому чатi питав чи знаемо ми щось про то як скамити нiмцiв в iнтернетi - а сам ось скамить у Канадi
-
може це той хлопак що в манiтобу поiхав
-
Дякую
-
Фіга навіть на рос☠️
-
Я отримав дозвіл опублікувати це, будь ласка, будьте обережні, це виклик TD. Хлопець не дуже чітко висловився, але сказав, що мій рахунок пов’язаний із Сергієм Путіною, і сказав, що в моєму TD Bank сталася якась дивна діяльність, і, можливо, він хоче отримати інформацію в моєму поточному банку, оскільки там було переведено суму в $500 рахунок. Такі речі обговорюватимуться особисто в банку або лише англійською чи французькою. у них завжди буде реальний номер, на який ви можете передзвонити, або їхній особистий номер відділу #XXX. будь обережний! Я читав, що деякі українці вже були обдурені індійцями.
-
Треба казати «так, перекидав, перекидав вас і ваш дзвінок нахуй»
-
Хороша стратегія! Я заблокував всі дзвінки від невідомих людей) ті кому я дуже треба напишуть повідомлення, або лишать voicemail.