Український Монреаль
-
Гидко це намагатись жити в Канаді як в Україні та продовжувати тут дискримінацію за віком.
-
Там інколи бувають різні платні вистави, типу лазерного світлового шоу, але зазвичай будуть якісь стенди та оголошення.
-
Щоб туристи не заважали людям.
-
Можливо там була меса чи щось таке, і вони питали чи ви прийшли на службу.
-
Привіт) Може хтось з місцевих підкаже) Вчора були в районі старого порту, у церкві Notre-Dame-de-Bon-Secours Chapel (неймовірно красивій) йшла служба чи щось типу того. Хотіли увійти подивитись, на вході стояв охоронець і щось у всіх питав французькою. Наша спроба порозумітись англійською була невдалою 😀 може хтось знає, туди взагалі не всіх пускають, чи є якісь умови?
-
Там ще Іран та Сирія брати навіки, хай у них просять програми.
-
Мені подобається як вони спочатку радіють телебаченню із "в ядерний пєпєл!", рашка стронк, оце все, а потім втікають у ці самі ж країни і хочуть звідси допомогу.
-
Взагалі ніц не зачепило. Гарного дня і вам
-
Є. Працюю саме там 🍎
-
1. Вже за замовляв - максимум два тижні. 2. Я так купую років 15-ть. Можливість факапу - мінімальна. 3. Пишемо продавцю, щоб у декларації писав - подарунок
-
Мене видалили, шановна, за відверту думку, що петицію щодо програми накшталт CUAET, які кацапи хочуть зараз просунути на розгляд Парламенту для того щоб витягувати своїх родичів, треба рубити ще до розгляду. Свинособакам це не подобається. Вони заздрять українцям, яких Канада приймає, по-чорному! Щоб ви розуміли, я той чат три роки не менш ніж адмін з Пермі розкручував, рекламував. Але відійшов від нього, коли там почали забороняти спілкування української "для удобства пользователей". Це була одна з причин появи цього чату і суворих правил щодо мови, щоб тут не залишалось навіть натяку на мову агресора. Закінчиться війна, виплатять репарації Україні - будемо знов розмовляти з ними російською. Може будемо...
-
Не пам'ятаю хто питався про суші, я частенько знаходжу нові цікаві заклади на цьому сайті: montreal.eater.com/maps/best-sushi-restaurants-montreal
-
Дякую. Пішов дивитись