Український Монреаль
-
..я напроти Фестіку ...на Маяковського жив!:)
-
а Ви на Троєщіни мешкали?)
-
До війни їздила і була дуже популярна) Тепер не знаю.
-
пом'ятаю ту єлектрічку з Троєщіни... ії брали люди як Рейхстаг...чи вона зараз ще їздить?)
-
По Монреалю 94, якщо ще треба в Лонгей або Лаваль 150
-
Ого, 150 кад за місячний проїзд
-
Monthly pass, All modes ABC Regular fare: $184 Reduced fare 6-17 years: $110 Reduced fare student 18 and over: $110 Reduced fare 65 and over: $110
-
www.stm.info/sites/default/files/pdf/en/a-tarifs-ta.pdf
-
І ні, туди не підходить звичайний проїзний, потрібен для вашого сектору.
-
5.5 це агломерація.
-
Це був перший день. Англійську я розумію чудово. А за ціну навіть квитанція залишилась.Звичайно буду купувать проїзний
-
Я думаю що ви щось не добре зрозуміли. Ви можете перевірити залишок поїздок на вашій картці з використанням терміналу для поповнення у метро. Купуйте пакет з 10 поїздок або місячний проїздний. Не забувайте що є спец тарифи для 65+ та студентів.
-
Мене постійно запитували в метро куди мені треба їхати коли я купувала квитки, прийшлося навіть маршрут в картах показувать.що мені теж «додавало» гарного настрою
-
Ну значить мені вчора в перший день дуже пощастило в паблік транспорт😂
-
Я прикріпила тарифи на поїздки. Я не бачу такого тарифу 5,5 . В Монреалі немає поділу між гілками метро. Це просто метро, єдиний простір.
-
Квиток ні в одному автобусі не давали. Так було в БК , думала що тут по іншому
-
3.50 і в метро теж? Мені продали квиток в метро першу карту за 10 і потім квиток на дві вітки метро в одному напрямку за 5.50, тому я говорила за власний досвід
-
Коли ви кидаєте монети в автобусі ви отримуєте квиток. Цей квиток ви потім встромляєте в сканер в турнікеті в метро і їдете далі. На кожному білеті є час початку подорожі.