Український Монреаль
-
Складно бути іммігрантом якщо ти не у скляній клітці професійної релокації айтішніка на 100500 мінералів.
-
Це не так що Канада нечесна та зла.
-
Ну взагалі я погоджуюсь, але усюди так.
-
"Абсолютна" більшість - це >75% чи >90%? :))) Якщо без жартів, то все це можна набути і в Канаді. Мова вчиться, фах здобувається, гроші заробляються :)
-
Ви будете здивовані. Знайомі підприємці жалілися на відтік кваліфікованої робочої сили. І їм приходилось підвищувати зарплатню вдома щоб утримувати. Досить позитивно все в Україні розвивалося до війни. На 1 січня прикордонні українські області мали вище середню зарплатню ніж у кацапів. Просто цього в новинах не було, для себе робив аналіз після того як людина з Криму жалілася що замість Європи поїхав на Північ де його, в результаті, щиро кинули.
-
Ну ви не хотіли порівнювати Париж із Монреалем, але Торонто теж комфортніший Парижу :)
-
Ну Монреаль це desirable city, ми ж не можемо порівнювати його із селом у Нормандії.
-
Ой, це ви по процентах, я не знаю :) Йдеться про конкретних людей, на яких я зараз очикую в Канаді.
-
Я знаю людей без мови, без освiти, але з простими професіями, які "гастролюють" Європою з самого початку безвізу. Вміння працювати важливіше ніж мова.
-
Це ближче до середньої, чи навіть вище.