Український Монреаль
-
Зважаючи на те, що ви не в Варшаві, чи варто таку економію шукати?
-
Варшава - Париж, переночуйте ніч (біля терміналів в Парижі є готелі) і спокійно на наступний день робіть виліт. Так буде максимально комфортно мені здається. Подивіться ціну на Air Transat Париж - Монреаль
-
+1 до нереально.
-
Так люди у повідомленні не уточнили що рейси Райнейр зі зміною аеропорту :)
-
Усім привіт! Хочу поділитись з вами враженнями від перельоту з Польщі через Англію до Канади! Почнемо з вильоту! Його не було! Нас навіть не пустили на рейс! Всім дякую за увагу! Тому нікому не раджу, летіти через Англію! Мали летіти компанією Rynair вони не дали нам відповіді на питання «Чи будуть у нас проблеми в Англії з перельотом?» тільки порадили звернутися до консульства Великої Британії Я додзвонився туди на що вони мені відповіли «Ніяких проблем не буде, якщо ви летите транзитом, та маєте вклеєну візу до Канади» Сьогодні в аеропорті нам сказали, що в нас немає жодних документів щоб зупинитись в Лондоні, тому що ви формально вже знаходитесь в Англії і повинні мати візу або дозвіл на перебування в цій країні, і їм вибачте за слова «до сраки», що там пише на сайтах gov.uk
-
Ви ж не візьмете відповідальність за 100% пустять вірно? А я сьогодні читав в группі ось таке повідомлення:
-
У ВБ так.
-
В США не пустять навіть якщо пересадка в одному аеропорті.
-
Пустять якщо без зміни аеропорту.
-
Ну я про те, що це нормальна ціна, на жаль, ви дешевше не знайдете, це і так гарний варіант.
-
Без візи не пустять
-
Хіба за одного.
-
Це дуже гарна ціна, звідси ви і близько за такі гроші не вилетите.