Український Монреаль
-
Був би чайник - не було б питань! Чи питали ми про чайник? Звичайно - сказали що це чудо - це і є ваш чайник і кофемашина і ближайший друг на 14 днів
-
Просто за відсутності чайників це доволі сильний clause.
-
? Я запитала Павла чи він хоче pursue the lawsuit against the Marriott, може вам це гумором здається.
-
Добре, що ви не міністр здравоохорони Канади 😂
-
Я вас особисто не знаю, нічого говорити не буду. але знаю багато прикладів, коли ті люди, які більше за всіх кричать, що вони "волонтери", по факту або такими не є, або мають з цього прямий зиск, або займаються цим заради галочки в CV, яка дуже цінується в країнах Західного світу. Правда ж? Потрібно демонструвати цю підтримку до співгромадян на практиці, а не лише за рахунок гучних слів. Наразі, я бачу, іронічні нотки по відношенню до нашої проблеми. Але.. Можливо в інших волонтерських напрямках ви ведете себе інакше. Знову таки, я вас не знаю, тому говорю лише про конкретну переписку в цьому чаті.
-
Без сарказму. Пару разів через таку прогнати, дати вистоятися і буде норм.
-
Рекомендації від Монреаля були кипятити воду 1 хв. В цій фіговені не можливо кипятити воду. Тобто вода не проходила обробку як було сказано.
-
imho, не жили ви в СРСР :)
-
Згортаємо тему.
-
Тетяно, перше попередження.
-
Все було зроблено, але кипечена вода це не теж саме що питна.
-
Ви знущаєтесь?? Десь до 20:00 води було на ЦІЛИЙ день 330 мл!!!
-
З 9 ранку до 8 вечора. 11 годин. Ну десь декілька годин +-
-
А у вас кипятильника в номері нема? Хоч яскась вода? Хоча б закип'ятити і дати осісти - таке не могли зробити?
-
Виглядає як текст для Політика якому треба якось відповісти на запитання “чому цілий день не було у людей питної води без змоги ії отримати”))))
-
Щось я не відчула співчуття в ваших словах до ваших же співгромадян, яким не так пощастило з водою як вам особисто 🤔
-
Пісос якийсь.