Український Монреаль
-
@gonchar_k
-
Tetiana може ти щось порадиш людям?
-
КУК, УНО, СУМ вкурсі?
-
Програма максимум – провести 2 акції: 27 вересня – у день відкриття Асамблеї та 1 жовтня – під час безпосереднього голосування. Якщо можна організуватись і провести хоча б 1 акцію – то краще в день відкриття – 27 вересня – для можливого впливу на їх позицію та медіа реакції. Основні аргументи: 1) росія фактично вкрала сотні літаків західних компаній, 2) росія винна за збиття MH-17; 3) росія визнана з боку ІКАО країною з підвищеним рівнем безпекової загрози в цивільній авіації (в історії ІКАО лише рф і бутан мали такий статус), 4) я вже мовчу про війну проти України, ядерний шантаж та ескалацію шляхом мобілізації, 5) можна використовувати тези, озвучені Трюдо в сторону рф за останні дні – похвалити його, тези чіткі і жорсткі.
-
З 27 вересня по 7 жовтня буде проходити 41-а Асамблея ІКАО (1 раз на 3 роки) – дуже великий захід, очікується більше 1000 учасників, під час якої буде обиратись Рада ІКАО на наступний трирічний період. Наразі рф є одним із членів цієї ради. Наша задача – добитись того, щоб члени ІКАО за результатами голосування не переобрали рф.
-
Зараз розпишу деталі. Я активістка з Торонто, засновник українського супротиву Канада. Ми створюємо акції протесту по різним містам, але контактів у Монреалі немає і дуже потрібна допомога. Від себе можемо допомогти якщо що з організацією, фінансуванням, розповсюдженням, але дуже потрібно щоб знайшлися активні людм. Скоро в Монреалі буде важлива подія.
-
Знаю 1386 таких. Всі тут
-
я тут реєструвала, у мене був старий але американський
-
В Канаді