Український Монреаль
-
Добрий день , хто знає як можна дивитися ютуб що можна купити тут ? Бо тут на телевізорі тільки пару каналів показує
-
Добрий день, друзі! Хто хоче вивчати французьку мову,сертифікована школа Petites - Mains оголошує набір студентів на другий курс! Розклад з 9.00 до 12.00 Понеділок - четвер. Реєструйтеся чимшвидше!
-
Nova Poshta Global через UPS довозять, десь 5000-8000 грн. за 10-20 кг вагу, з столицi до Монреаля 2 тижнi йде. Meest нiби дешевле, а найдешевле через Польщу. Обов`язково усюди вказувати PERSONAL EFFECTS, чтоб не платити податки. Якщо митний брокер напише щоб платили податки, вiдповiдайте що нiяких податкiв, personal effects
-
Поштою точно не варіант, вже будемо везти як багаж))) Дякую за допомогу)))
-
наче не просили вона казала, що 250 баксів за доставку всього взяли і все
-
то якщо поштою
-
В Канаді?
-
головне щоб податки ще на занядили на митницi тут
-
80 євро я гуглив))) Але 2 см це ж смішно)))
-
Наче можна, але краще подзвонити в компанію, мабуть В крайньому випадку - можете відправити містекспрессом, в мене так подруга з Франика в Торонто мак собі відправляла)
-
то доплатити iнодi може бути дорого. google oversized baggage for this company
-
📣 У Монреалі пройшов триденний фестиваль української культури 🇺🇦🌻🌾 📍Наш центр CSAI із задоволенням прийняв участь у святі ✨💫🌟 У парку Maisonneuve зібралося кількасот різноманітних виконавців із Канади, України та інших країн 🎶🎹🪗 Перегляньте відео, аби побачити як це було яскраво 🎬 www.facebook.com/CentreCSAI/videos/591793006019715 Слава Україні! 💛💙 Slava Ukrayini! 💛💙 Glory to Ukraine!💛💙 Gloire à l’Ukraine!💛💙
-
Дякую)) но в iMAc не має батареї дякувати Богу. Тоді можно сміло везти)) за 2 см я думаю можливо скажуть доплатити(((
-
а, точно, батарею чи акумуляор неможна в багаж, тiльки з собою в ручну
-
Це не ноутбук там не бає батареї)
-
а чому неможна, якщо габарити пiдходять? лише упакувати супроти холоду та сильних ударiв
-
Блін, воно кепсько якось, в мене ніколи не питались про довідку чи кредитний рейтинг, може бо я веду себе нагло і не так, наче тільки приїхала? Якщо хтось хоче, можу із вами походити на покази житла, хз.