Український Монреаль
-
Взагалі, у старий порт треба за високою кухнею, а все простіше та затишніше на Плато круччє :)
-
goo.gl/maps/V9mNaK9XVC4dyMta8
-
Мені ще раніше дуже подобалось там поряд у Wilensky, маленька єврейська кафешка, там класні бутери, власна содова (газована вода, моя улюблена вишнева) і до цього береш солений огірочок і мисливську ковбаску. Просто няма :)
-
Воно багато де є, в м'ясних лавках смачне дуже :)
-
Нові люди і не вітаються…. Зайшли і голосно заспівали гімн!
-
Вони там у випуску ще намагаються потрапити до Au Pied Du Couchon, це дуже добрий місцевий ресторан, але я рекомендую його не підтримувати. Вони роблять величезні цінники, але сильно експлуатують свій персонал, який цілими днями працює за мінімальну ставку і робить фуа-гра.
-
Я інші не бачила, просто як сюди переїхала, мені всі почали його кидати і довелось подивитись :)
-
♈️ Овен 16 вересня. ✨ На тебе дехто образився :( ♉️ Телець 16 вересня. ✨ Знову хвиля смутку намічається. ♊️ Близнюки 16 вересня. ✨ Пити чи не пити, ось в чому питання. ♋️ Рак 16 вересня. ✨ Пити чи не пити, ось в чому питання. ♌️ Лев 16 вересня. ✨ Щось голова сьогодні боліти буде... ♍️ Діва 16 вересня. ✨ Мама, у мене хороший день, ура. ♎️ Терези 16 вересня. ✨ Ризикуєш потрапити в жорстку ситуацію. ♏️ Скорпіон 16 вересня. ✨ Погоджуйся абсолютно на все. ♐️ Стрілець 16 вересня. ✨ Ти ставиш занадто багато питань. ♑️ Козеріг 16 вересня. ✨ Порадуй близьких, вони по тобі сумують. ♒️ Водолій 16 вересня. ✨ Нічого і нікому сьогодні не обіцяй. ♓️ Риби 16 вересня. ✨ Закоханості швидкоплинні намічаються. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго ранку! Хто яким оператором мобільного користується?
-
Доброго дня, товариші. Є питання щодо вклейки. Здав біометрію в ОАЕ, але хочу здати паспорт на вклеювання в Італії. Що для цього потрібно зробити? Куди і як відправити паспорт до Італії, якщо вже схвалили візу та чекають на паспорт? Як оплатити? Наперед дякую
-
Всім привіт. Хтось робив доверенность на авто та відправляв в Україну? Якщо так, поділіться будь ласка інфою, як що і куди