Український Монреаль
-
То навіть тут такі є, постійно як хтось щось не запитається, то три стадії: 1. Сміються над питанням 2. Пасивно агресують 3. Питаються чого приїхали І все, є такі індивіди тут, які вже давно в Канаді і їм просто важко прийняти той факт, що українцям, як вони кажуть, «легко далось», легко - шляхом війни. То нехай або хрестик знімуть, або штани вдягнуть.
-
це росiяни
-
образився
-
Нікого не намагаюсь образити, але то, ніби, коли війна і в тебе не сильно того вибору є куди їхати,бо тобі головне виїхати і бути в безпеці, ти просто ідеш в інші країни і вчиш ту мову, вибачте, ніхто не знав, що буде війна і не починав вчити французьку або ту ж саму, яка в країні, куди вони втекли, задовго до початку повномасштабного вторгнення. Таке враження, ніби, вам тут тільки сидіти і критикувати людей за те, що вони виїхали, і пихати своє «нікого не намагаюсь образити» Я вас не хочу образити теж, але вас ніхто не питав.
-
тут спiлкуються на мовi
-
І обираєте який номер телефону з яких цифр вам більше пасує
-
В торговому центрі купували таку сім карту мені але не пам'ятаю саме в якому тобто неважливо який магазин вони на місці її мають активувати та ви підписуєте договір з ними тобто майте із собою документи договір на рік
-
Ну Ви і українською якоюсь мені не зрозумілою пишете 😅 але ж якось в Україні прожили 😀 у мене на курсах французької є люди які тут 20 років прожили .. я на початковому рівні зараз .. для розуміння . Два тижні займаюсь. Нікого не слухайте, якщо подобається тут, мова не проблема. Всі якось потроху вивчають. Мені тут не подобається, рахую дні до повернення 🤣 і то я пішла на курси. Скільки мов ти знаєш стільки ти і людина. Стане в нагоді