Український Монреаль
-
Та там не довго, із тим, як тут всі писали які вони класні у різних мовах, Intermediate це всім на раз плюнути :)
-
Теоретично та, вище написали. Без французької я вирішив не ризикувати, бо її мені вчити буде довго на потрібний рівень, а в англомовних провінціях з +- норм англійською і з досвідом роботи в Канаді мені буде простіше і швидше то отримати там... Але то мені. Пошукайте в гуглі Immigration to Quebec I Immigration to Canada Та й порахуйте шанси
-
Conditions for Québec graduates You must: have lived in Québec with the main goal of studying there, for at least half of your study program; have obtained a university diploma issued by a Québec educational institution during the 24 months preceding submission of your application, for completion of: higher specialized studies (DESS); a master’s program; a doctoral program. If you hold a diploma of higher specialized studies (DESS), you must have held a job in Québec: at level 0, A or B according to the National Occupational Classification (NOC); on a full-time basis; for a period of at least 6 months during the 12 months following the date of the end of your study program. hold or have accepted a job in Québec: on a full-time basis; in the artificial intelligence sector and for which your skills profile allows you to meet the requirements.
-
Якщо ви хочете вчитись, то тільки штучний інтелект.
-
Ну, це спеціальності, за якими можна отримати без французької.
-
Information Technologies, VFX (cinema and videogames), Artificial Intelligence
-
МВА і тому подібний рівень.
-
Більшість бізнес чи консалтинг теж буде ок без французької, але вона все одно явно буде плюсом.
-
Information Technologies, VFX (cinema and videogames), Artificial Intelligence
-
Тут найвища концентрація студентів у всій Північній Америці, вони не приберуть навчання англійською.
-
Є, але недавно прийняли закон про захист французької і шось чи навчання на англійській тут скоро буде під питанням. Пошукайте більше про Quebec Bill 96. Їхати в Квебек і шукати англійську - дуже погана ідея. Кажу, як людина, яка приїхала сюди так рік тому з англійською і без французької і тепер їду в іншу провінцію...