Український Монреаль
-
арта тихо підкатилися 🔥
-
i до руснi толерантно?
-
Чого ви сваритесь? Ви усі виїхали чи збираєтесь виїхати. У вас є можливість жити та планувати, щиро кажучи теж саме що і дома (відпустить сітуацію, ви вже все це проходили після школи або училища або вищу, перезавантажте себе). Ви, на найближчий час, усе що є, і замість того щоб дружити та спілкуватися, підтримувати один іншого, займаєтесь тім самим що і дома. Обсираєте один іншого. Запам'ятайте вже на решті, як що ви хочете жити у Канаді, треба поважати татолеранто відноситись один до одного!
-
Дві пляшки 🍷🍷
-
Відповідь прийшла конкретно мені, тобто йшла мова про мене, чого мене вважати наївною- це безпідставна фантазія іншої людини на мій рахунок. При тому ,що за мету відповідаючи про вподобу чату, роблячи позитивний фідбек команді, мене хочуть звинуватити в наївності) і нагадати чомусь " не шукайте халяви" ( наче її як раз шукали)
-
Поки шукала рент, квартири пересдавали люди, які оселилися в Монреалі (It спеціалісти), але перевзджають в Манітобу, Альберту. На французьку не вистачає сил та хисту, тому думають наперед про отримання Піар. Тому вивченню мови до рівня В2 треба починати вже сьогодні.
-
Можливо і так. Вже відчуваю що винен вам пляшку вина 🍷😜