Український Монреаль
-
Кому цікаво можу скинути анкету реєстрації)
-
Зараз безкоштовні курси англійської мови на 6 тижнів , в університеті Macgill, можливо як що цікавить , можна туди зареєструватись
-
Я здавала 24 травня , паспорт був готовий 11 червня уже в Києві
-
Так, поза межами Монреалю можна комфортно жити. Це буде не "Київ", а "Чернівці" або "Стрий", але там теж прикольно. Приклад такого життя - наша родина в Drummondville: www.youtube.com/channel/UClclo_seeSr9cJKOYx1rk_Q
-
про бали вони не згадували, але, звісно, чудово що і таке там є. Як я писала, там є компанії, які згодні найняти працівників з України без знання мов, і це теж дуже великий плюс. Зазвичай, як я розумію, багато хто приїздять намагаються осісти в Монреалі, бо не знають, що поза його межами теж є життя, і теж є багато підтримки.
-
Магазини, ресторани - не показник, бо їм треба продати товар або послугу. Проблеми виникають коли не розумієш людей на роботі, медсестер в шпиталях або вчителів дитини в школі. А там можуть зустрічатися принципові кебекуа. В місті з 92% франкофонів (Magog) така проблема рано чи пізно виникне. Велика перевага Estrie - додаткові бали за роботу на іміграцію порівняно з Монреалем.
-
Ну в Києві все швидко хД
-
За два тижня мій паспорт був готовий , а доставка зайняла ще тиждень , сумарно вийшло три
-
Тим більше, ви ж не вносили дані загранпаспорту, а тепер вони будуть потрібні
-
Це не має значення, якщо ви влетіли по цьому листу, то вам потрібно ще раз подаватись на візу
-
Був
-
Фуалес лист
-
Так само, як ви і подавались анкета-біометрія-відповідь-вклейка
-
Наскільки я знаю, якщо нема паспорту і нема візи, то, судячи з чату вище, потрібно півроку чекати паспорт, а потім ще раз подаватись на візу вже тут
-
???