Український Монреаль
-
@voyageur_errant Пішли до музею! Бо я в Монреалі лише в Біодомі був. А, ні! Ще пішов якось в планетарій, але заснув там. Відкриваю очі, бо сусідка зі злим обличчям штовхає, дивлюсь на стелю, а там якась інтергалактика на мене летить як в тому кліпі Royksopp і воно мене знов в сон втиснуло. В планетарій треба йти лише якщо пихнеш травку. youtu.be/6c-RbGZBnBI?t=244
-
Давай не будемо
-
Музеї вона шукає
-
Все що влізе в валізи до максимальної ваги, щоб не докуповувати на місці.
-
Тепер бачимо що ти робиш на уроках. Не вчишся а байдикуєш
-
See the link below for a complete list of museums in Quebec that have free admission every first Sunday of the month. The choice is quite large. Often, in large cities, queues form in some of these museums on such days, in others there is a need for advance reservation, and somewhere there is no hype at all. www.google.com/maps/d/u/1/viewer?ll=47.386063430073136%2C-74.44596230390626&z=5&mid=1kikvK8ZfA6YZ98v_8kQkFI0CqXyDGnSz
-
Ти часом сі не скув?
-
В кого були проблеми до Канади, ті пари привезли свої пробеми і сюди. Краще розійтись ніж битися.
-
Шановні, щойно мені дзвонив друг поліцай. Каже що десь в Монреалі з новоприбулих був випадок на вихідних що хтось десь підняв руку на жінку. Також, мені просто підказав що треба просто всім нагадати що тут закони відрізняються від України. -ні на кого руки навіть не думайте підняти; -на дітей…всім чатом засудимо; -алкоголь за кермом: ні. Ви не герої. -ніяких хабарів. Поліція не буде ризикувати роботою за бідних пару соток долл. -перелистайте закони. Не соромте нашу націю.