Український Монреаль
-
Доброе, але ми в Неймегене зараз. Нам нема кому нас відвезти. А на поїзді не дешево до Парижа
-
♈️ Овен 9 липня. ✨ Мріяти — це круто. Але і діяти теж треба. ♉️ Телець 9 липня. ✨ Минуле шкодить вашому здоров'ю. ♊️ Близнюки 9 липня. ✨ Все в житті можна виправити, крім твого особистого життя. ♋️ Рак 9 липня. ✨ Ти молодець, продовжуй в тому ж дусі. ♌️ Лев 9 липня. ✨ Знову деградуєш і страждаєш? Молодець, продовжуй. ♍️ Діва 9 липня. ✨ Все йде за планом, але це не той план. ♎️ Терези 9 липня. ✨ Ти вже в тому віці, коли не фліртуєш, а фільтруєш. ♏️ Скорпіон 9 липня. ✨ Чому в житті не можна свайпати людей? ♐️ Стрілець 9 липня. ✨ Хочеться черешні і захопити світ. ♑️ Козеріг 9 липня. ✨ У тебе всі системи нервові. ♒️ Водолій 9 липня. ✨ У природи немає поганої погоди, але чому настрій залежить саме від неї? ♓️ Риби 9 липня. ✨ Хочеться річний абонемент на відвідування екзорциста. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Я в Гаазі була, на авто 5 годин, на поїзді 2
-
Далеченько від нас Париж. Воно то на те й і вийде. Мабуть з Амстердама краще...
-
В особисті бажаючим
-
А яким чином?
-
З дозволу адміністрації каналу, можу надати посилання на групу, де мені допомогли з білетом, ціна адекватна, оскільки дівчата можуть робити квитки для українців які хочуть до Канади по гуманітарних тарифах. Тож якщо мені дозволять , можу зашарити qr code групи .