Український Монреаль
-
Roman знайомтесь
-
В особистих
-
Друзі, порадьте будь ласка інструктора Треба поїздити по Монреалю Після цього збираюсь здавати на права Українські є Car sharing дуже круто, але їм потрібні канадські права
-
Вже прибули чи ще ні?
-
Усім привіт ! Рада бути тут з вами)
-
Вітаємо
-
Так як провінція з садочками сама вигідна, майже всюди
-
Ресурси є і українською, треба пошукати. Дискусії щодо роботи в Канаді та стан критичний в потребі робочої сили у нас звичай. Багато учасників вже влаштувались на роботу, тому і тихо трохи.
-
Пробачте Будемо виправлятися, що все що не все україномовне читаємо) Все ще за звичку буває і такі читаю) Навіть порекомендую їм Сама не розумію чого вони все ще не перейшли) Казали, що занадто багато, навіть якщо українців, хто давно емігрували, хто російськомовні Треба перевчати)
-
@mamamia_main просимо ресурси українською
-
Дорогі українці, ми нещодавно прибули до Монреалю, я вчитель йоги, сертифікований ще у далекому 2013 році, з досвідом ведення групових та індів занять понад 7 років. Живу недалеко від парка Jarry, дуже сумую за груповими практиками і хочу запропонувати вам разом позайматися йогою цієї неділі. Це безкоштовно, якщо є бажання і змога можете залишити донейшн. Хто зацікавиться моєю пропозицією будь ласка напишіть мені в дірект. Слава Нації
-
Alya фен до волосся з України згорить швидко через ампери. Ноут виживе тому що там два трансформатора
-
Запиши в пошук. Вже обговорювали цю тему тут
-
Petro Roman знайомтесь. Вам треба поговорити про авто
-
Та же я маю отримати sin