Український Монреаль
-
Слава Україні!
-
Que le Québec soit partout!
-
Бо дівоче тільки одне на все життя
-
Де писати?
-
Ось цей третій листок з двох боків
-
В одному конверті прийшло 3 листки паперу. Два - це дві реєстраційні форми (на дві особи). І ще один листок - то про фото і аутентифікацію.
-
Ми дзвонили по телефону 1(855)2327267. Їм надали всі дані свої. Це було 17-го червня. Сьогодні (25-го червня) в поштовій скринці знайшли листа з реєстраційними формами і тим папірцем додатковим.
-
-
Це різні листи були? Фото в страховку може не вкладати. Все одно зроблять, але картку треба буде використовувати з іншим документом посвідчення особи. Якщо зробите, то мабуть буде страховка з фото відразу. А ідентифікація особи (якщо я правильно зрозуміла), то окремий лист і в ньому повинна бути вказана адреса куди прийти та які документи треба мати при собі. То від Квебеку
-
Доброго вечора. Ми ось почали займатися оформленням картки RAMQ. Нам прийшли додому реєстраційні форми та ще якийсь папірець, в якому йдеться про фото та аутентифікацію, яку потрібно пройти. Що ми не можемо зрозуміти, то чи потрібно це фото вкладати в сам зворотній лист, чи фото і аутентифікація - то зовсім окремі речі. Підкажіть, хто може нещодавно цим займався і в курсі справи :)
-
Краще?)))
-
Bon après-midi. Pouvez-vous me dire si nous avons payé le parking jusqu'à 18 heures ? Si nous récupérons la voiture plus tard, y aura-t-il une amende ? Et est-il possible de prolonger le stationnement par une application ? Si oui, lequel ?
-
Увімкніть перекладач. Ми не розуміємо
-
Температура води в басейні: 31
-
Це острів Дорваль, я навколо нього обійшла У вихідні моторок багато, ці зарази хвилі підіймають постійно
-
Я живу у пунт-клер і тут є місцевий каяк клуб. Їх загалом дуже багато тут, просто погугліть kayak rentals і йдіть у найближчий