Український Монреаль
-
Підскажить , а є аналог Пантенолу в аптеці, який можна купувати без рецепту? Дитина й ми звикли тримати пантенол на усяк випадок.
-
Ми нiчого не змогли, все пiсля тiльки, так шо не партесь
-
треба буде оформити sin і ramq, sin можна з карантину, але з власного досвіду краще вже після карантину особисто приходити, для оформлення ramq на скільки пам’ятаю треба буде вже sin, але зараз можете піти на сайт ramq і заплановути звінок по телефону (там найближча дата скоріш за все не раніш як за пару тижнів буде)
-
Sinia tochka
-
Готувати вам ваші пальці щоб їсти не буду 😂
-
В гаражі наждачка, пила, щипці і молоток. Дешево і сердито. Пальці втрачені підуть на потреби ЗСУ.
-
Доброго дня. Кому доводилось летіти з двома пересадками з Європи до Монреалю. Якщо між пересадочними рейсами великий проміжок часу-чи можна виходити з аеропорту на ночівлю в місто?
-
Температура басейну 28 градусів
-
Прийшов маленький Андрійко в кіно, а перед ним сіла закохана пара. Юнак, обіймаючи дівчину, запитує: - Ти що-небуть відчуваєш? Та відповідає: - Так. Він: - Що? - Що ти мене любиш! На наступний день Андрійко в садочку притискує до себе маленьку Машку і питає: -Ти що-небуть відчуваєш? Та говорить: - Ні. Андрійко притискує міцніше і запитує: - А тепер? Маша говорить: - Так. Андрійко: - Що? Вона: - Какати хочу!
-
Чужі мити не буду. Дорого вам обійдеться
-
Тому що це твої килими ))))
-
Всі відпочивають, а я тут килими мию….що за світ?