Український Монреаль
-
На службі?
-
Шо сі коїть?
-
Поліцейських з Миколаєва відсторонили від роботи за секс в басейні
-
Вітаємо
-
А в мене зовсім інакший досвід з RBC. Прийшла з документами, попросили зачекати (десь 5хв) і відразу відкрили рахунок. Через кілька днів в іншому відділенні запитала про кредитку, так наступного дня мені зателефонував мій менеджер і сказав, що з всіма питаннями звертатись до нього і оформили ще й кредитку.
-
Ну так. Франкомовні рідко так пишуть
-
Ось і настав день МЕГАЗБОРУ! Як ви і здогадувалися — ми з паном Сергієм Притулою будемо збирати на Байрактар. Та одного нам виявилося замало, тому ми вирішили зібрати одразу на три 👹👹👹 Необхідна сума — 500 мільйонів гривень (15 мільйонів $), термін - один тиждень. Я, звісно, ці кошти самотужки не зберу, але певну суму точно допоможу зібрати, однак яка це буде сума — залежатиме саме від вас) Буде як моя класична банка, так і всі інші зручні рахунки фонду Притули. Кожного дня ми будемо вести підрахунок коштів, які ми зберемо спільними зусиллями. Це - історична подія. Українці зможуть зібрати на пряму, невідворотну і жорстоку смерть русні. Такого сучасна історія ще не зазнавала. Банка: send.monobank.ua/jar/9Eh2uiKTUH Номер картки банки: 5375411202409459 Реквізити фонду Притули: посилання
-
Друзі, я розумію, що це оффтоп, але якщо хтось ще не скинув копійчину, то зробіть свій внесок. Історичні речі відбуваються:)
-
♈️ Овен 22 червня. ✨ Здоровий спосіб життя тобі підходить лише у першій половині дня. ♉️ Телець 22 червня. ✨ Якщо тебе хтось не розуміє — це не мої проблеми. ♊️ Близнюки 22 червня. ✨ По можливості не втрачай зв'язок (з реальністю). ♋️ Рак 22 червня. ✨ Сьогодні тобі буде потрібно проявити наполегливість. ♌️ Лев 22 червня. ✨ Народжений, щоб не спати до ранку. ♍️ Діва 22 червня. ✨ Ти занадто рано радієш, дочекайся остаточних результатів. ♎️ Терези 22 червня. ✨ Не підводь тих, хто тобі довірився. ♏️ Скорпіон 22 червня. ✨ Зберися з думками і не думай зупинятися на досягнутому. ♐️ Стрілець 22 червня. ✨ Сьогодні тобі варто побути наодинці з самим собою. ♑️ Козеріг 22 червня. ✨ Сьогодні тобі не вдасться уникнути неприємностей, доведеться приймати якісь заходи. ♒️ Водолій 22 червня. ✨ Цей день буде складним для тебе. ♓️ Риби 22 червня. ✨ Хтось із твоїх друзів говорить про тебе багато зайвого.
-
Зимовий черевик зупинив роботу каналізаційної станції Миколаєва