Український Монреаль
-
І чіп ще
-
Взагалі є у мене чат - t.me/petstocanada Отам на всі питання є відповіді)
-
Привіт! Міжнародний паспорт, щеплення від сказу, обробка від паразитів і ще друге щеплення, яке завжди роблять разом з тим, що від сказу, не пам‘ятаю від чого(
-
Вже не знаю коли там буду
-
Та я весь Львів не знаю
-
Той Львів, Сихів, Левандівка
-
Бажаю успіхів
-
Зрозумів
-
🗓 11 червня, субота ✔️ 108-й день війни ✔️ ще один день до Перемоги 🇺🇦 ✔️ День Жака-Іва Кусто Cousteau Day 👈 стаття про цей день на нашому сайті ✔️ Всесвітній день ляльки (World Doll Day) 👈 ✔️ Троїцька поминальна батьківська субота ✔️ 162-й день року ✔️ До кінця року - 203 дні @calendarday 🌅 Схід сонця 04:46 ☀️ Сонце в зеніті 12:57 🌥 Захід сонця 21:09 ⏱ Тривалість дня 16:22 🌓 Прибуваючий місяць (13 день) Іменини: Іван, Олександр, Андрій, Марія, Костянтин, Руслан, Богдан, Фаїна, Лука, Феодосія День народження: 1864 - Ріхард Штраус - німецький композитор. 1867 - Шарль Фабрі - французький фізик. Відкрив у стратосфері шар озону, що захищає Землю від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання. 1910 - Жак-Ів Кусто -французький океанограф, мандрівник, винахідник аквалангу. 1970 - Анжеліка Рудницька - українська телеведуча, журналістка, співачка, художниця, громадська діячка, заслужена артистка України. — Детальніше про свята сьогодні А що завтра❓
-
Львів?
-
Ну тут не знаю
-
Ви держ службовець?
-
А хто їм?
-
Чому в Польщі сидіти не варіант?