Український Монреаль
-
Доброго дня! (з нашого доброго ранку)
-
Та привітайся хоч
-
Таким не захоплююсь. Білки кусаються скотиняки. Не хочу заманювати білок своїми горіхами.
-
Ти в McLean's Pub вже замовлення кинув щоб додатково пива на сьогодні закупили? Між іншим, там неподалік і магазин зі шмалью, можна в Dorchester square потім пихнути і білочок погодувати горішками 🥜🐿
-
Де розпуста? Ти про шо? Не кажи нікому. Нам залишать.
-
А яка рибалка! А які фестивалі різні! А "Формула-1"! А скільки в Монреалі розпусти! З усієї Америки сюда їдуть :) Для ЛГБТ взагалі ідеальне місто! Студенти їдуть з Штатів бухати тому що тут з 18 (Ontario - 19), а в США з 21 алкоголь продають :)
-
Але місто на Гугл Мапі дуже гарне. Водичка та дерева
-
Так. Добре розумію. Ви ще не знаєте де знаходиться, наприклад, англомовний шпиталь, в яких районах і передмістях великий відсоток англомовних, де кінотеатри з англійськими фільмами і таке інше. Для мене, наприклад, найбільш незручним є спілкування з вчителями моїх дітей. Там хочеться розуміти все на 100%, а в них, часто-густо, англійська на тому рівні, як в мене французька.
-
Підтверджую. У багатьох той акцент залишається
-
Смішний та веселий Як у Азірова була українська
-
Рівень: курвила де блядуа 😂
-
Монреаль як місто i Квебек взагалі - гарне місце. Має свій vibe і свій особистий портрет. Найбільша проблема, яку люди не хочуть вирішувати і чому оминають Квебек - це французька мова. Проблема на шляху до статусу резидента Канади через CUAET: якщо хочете залишатися в Канаді через Квебек, то виникне "мовне питання" для іміграції. Для прийняття виваженого рішення щодо Квебеку треба дивитися на свої "вихідні дані". Чим ви хочете займатися? Наскільки вам буде потрібна ця мова якщо ви її не знаєте? Якщо у вас будівельна професія або ви - водій-далекобійник з трьома дітьми, то Квебек - це ідеальне місце забезпечити всю родину великим житлом, гарною освітою і безпекою. Якщо ви - айтішник без дітей, то треба замислюватися. Добре замислюватися, тому що у вас дуже багато можливостей в різних інших юрисдикціях і Квебек через свої високі податки не буде в топі "best places to grow your wealth". Колись я думав що Монреаль буде транзитом для мене. Але потім мені сподобалось це місто і тут залишився.
-
Війну закінчу за тиждень два і одразу до вас святкувати!!! Ахах
-
Чула?