Український Монреаль
-
То вам ще соцпрацівники не кричали «Геть! Вийди звідси геть!»😃 Зі мною був німець, у нього були отакі очі 👀🙀 Він сказав що на німців вона б не те що такими словами не кричала, а й навіть голос би не підвищила. І якби він це не чув своїми вухами, а йому б розповіли - то він би не повірив.😲
-
Ти там топай топай
-
А так я не отримую соц поміч тому стипендія за курси.
-
Ніхто не понктуальний 😂
-
Ні в Канаді з цим дуже жорстко. Була велика черга на отримання SIN і вони закриваються ну дуже рано в 3 чи в 4 все а людей повно так там стояв офіцер так все контролював, так під закриття тут декілька людей так активно просились та афіцер метал. Я за таке, бо так обідно коли простояв 3 години а якийсь чувак вирвався і все. Були винятки дуже старий дідусь та вагітна жінка ВСЕ.
-
Я жила в Ірані і там дуже привітні люди а в Германіїї в Лейпциге ще й можуть піднімати тон на тебе (супермаркеті,за то,що ти став біля холодильнику з торбой,касирша вийшла та давай стояти і кричати ,щоб я вийшла з сумкою чи сумку кудись може поклала чи якщо відмовишся від товару покладеш біля каси та також кричять ,встають і кажуть щоб їм дала в руки пляшку)та вчора сиділа чекала чергу в лікарні а прийняли двох німців хоча вони були після мене)а там бабусі німки на нас дуже дивилися з таким виразом (понаїхали)
-
Там є вечірні заняття з 6
-
Сто метрів від мене
-
працювать так, але стіпуха відміняется
-
так
-
Зараз побачу хто з вас пунктуальний
-
стіпуха, все як в пту
-
Та курси ще не почались вони по семестра тут весняний я пропустила, записали на літній з липня. Так за них платять.
-
Так з 12 в CACI записали