Український Монреаль
-
Буду вдячна. В нас час ще є. Доречі, дивилася Кандьяк по тому рейтингу шкіл. То там зовсім ніяких не показало шкіл
-
Я знайшла рейтинг шкіл і пробувала по ньому орієнтуватися. Але якось не дуже виходить. Тому якщо якись інший метод, то порадьте будь-ласка. www.compareschoolrankings.org/
-
Вітаю і вас
-
По робочій візі. Але хотіли б щоб діти вчили дві мови
-
Звісно в деяких районах завжди здається що дуже дорого але це все відповідно щодо всіх сервісів в наявності
-
На рахунок районів зі всіма садочками та школами де зручно та затишно жити. Треба дивитись на новобудови де буде більше садочків. Молоді сім’ї так і шукають. Там де школи з хорошим фінансуванням треба дивись де будинки вже по 20 років як існують
-
Клас.Дякую
-
Вітаю. Тут можна і рідною спілкуватись 🙃
-
Шановні! У неділю о другій зустрічаємось! montreal.ctvnews.ca/montreal-s-ukrainian-community-holding-weekend-demonstration-against-russian-aggression-1.5766964
-
А де курка з майонезом? :)
-
А, ні! Свято повертається! www.formula1.com/en/racing/2022/Canada.html
-
А що цього року з Формулою-1? Знов без нас?
-
Вже хочеться літа :)
-
twitter.com/dedushkaa/status/1483500785564635139?s=12
-
Розбігаймося…
-
Я ще за радянських часів у Львові помітив, що коли ти перебуваєш в українській мові, в цій стихії, то раптом думки забарвлюються якось інакше. Коли переходиш із російської на українську, з’являється відчуття новизни відтінків, мова ніби з якимось цікавим вибриком, а коли, навпаки, з української на російську, то остання спочатку здається якоюсь прісною, по-лакейському вихолощеною Валентин Сильвестров, композитор
-
Вітаю. Нас поки ще небагато але хата вже збудована :)