Український Монреаль
-
Дай
-
Сечовицю бажано замочувати перед тим як готувати, особливо зелену як на фото. Взагалі з неї виходить супер смачні страви карі/суп/котлети
-
Я вам заперечую спiлкуватися сросiйською
-
Я подовжував дитині Віза Рекордс. Підтвердження в кабінеті було через місяц, а ще через 2 тиждні отримав по пошті
-
Нам дали на 6 діб, а потім ще на 6 продовжили.
-
Січень на дворі, не спіши 😅 тут кожного тиждня усе міняється, краще собі за місяць до приїзду підшукати житло, це найголовніше, ну або впринципі може в готель дадуть на 2 тиждня, але краще на себе надіятись, а роботу вже шукати на місці, або за тиждень/ два до прильоту. Тому шо завжди все міняється
-
Привіт , мене звати Назар , мені 26 років 16 березня прилітаю в Монреаль, шукаю працю В Україні працював у сфері обслуговування 5 років, зараз працюю на гуртовому складі у Польщі майже рік Англійська початкова , французьку вивчаю Буду вдячний за будь які поради 😉
-
А потім коли вже будете віддавати подовжений паспорт на вклейку то на першу сторінку вкладіть паперець, що паспорт подовжений , бо дуже часто не бачать цього
-
Зателефонуйте. Подовження можуть зробити і без запису, а жива черга. По суботам бувають дні прийму. Запитайте.
-
У Туреччині немає запису на прийом найближчий рік, на жаль.
-
Продлитіть паспорт в українськом Консульстві. Вам в день прийому поставлять печатку про подовження. Це не буде зайвим