Український Монреаль
-
до речі, нам зробили за 2 тижні, але ніде не повідомили і паспорти 2 місяці лежали у візовому центрі готові. на сайті писали, ще в обробці
-
а ми відправили після них, буквально затримка в 1 день
-
розумію:( але це дуже індивідуально
-
та я розумію, просто деяким менше тижня навіть зробили, буквально ось наші сусіди відправили, їм миттєво
-
статус заявки такий: has been received and is under process at the IRCC Office on Tue Jan 24 2023
-
деяким 2 місяці роблять, буває і більше)
-
ми зараз в Болгарії, відправляли до Греції 20 числа, вони туди прийшли 24 січня, потім тихо, багатьом зробили за тиждень, навіть менше
-
так, я вас розумію, але просто всім в окрузі зробили за тиждень і вже встигло все прийти, тож і подумали
-
-
дякую за інформацію. просто цікаво вийшло, сусідам зробили спритно, а ми після них одразу відправили, 1 день минув, а у них уже все готове
-
дізналися тільки коли зателефонували до самого візового центру. тому якщо будете переживати - зателефонуйте і ви. але тиждень - то доволі мало)
-
а як можна дізнатися, може, наші теж лежать?
-
вибачте, чи не могли б підказати номер? (на всякий випадок) це саме у візовий центр, не у VFS global?
-
але, як я розумію, вони в даний момент у Лондоні, лежать і чекають на вклеювання, так як статус: has been received and is under process at the IRCC Office on Tue Jan 24 2023
-
я подавала у Варшаві:( тому краще вам пошукати в інтернеті номер саме вашого візового центру
-
я подавала до Греції, Афіни
-
і я вам дякую) сподіваюся, з вашими паспортами все ок!
-
зрозуміла, дякую дуже
-
бо іноді сайт помиляється:(