Український Монреаль
-
Чи маєте інформацію, що до роботи. Можливо маєте якісь варіанти на перший час.🙂
-
Французької не має, по влаштуванню дітей до школи ,маємо бажання працювати двоє, та по можливості хтось вивчає французьку🤔
-
Тоді будемо вчити, цікавить робота на перший час ,так як маємо двоє діток?
-
Дякую що відгукнулись, та за поради 🙂
-
♈️ Овен 5 лютого. ✨ ТВОЯ ЖОПКА В НЕБЕЗПЕЦІ. ♉️ Телець 5 лютого. ✨ Тобі хотіли написати, що сумують. Але чомусь передумали... ♊️ Близнюки 5 лютого. ✨ Одягай красиву нижню білизну! На тебе чекає грандіозний день. ♋️ Рак 5 лютого. ✨ Ну, це просто не твій день. Сорі :) ♌️ Лев 5 лютого. ✨ Режим лінивого котика, який мріє про велике кохання та гроші: активований. ♌️ Діва 5 лютого. ✨ Можна мені дбайливого хлопця на день? ♎️ Терези 5 лютого. ✨ Ти вартий когось симпатичнішого. ♏️ Скорпіон 5 лютого. ✨ Терміново треба знайти когось, незабаром 14 лютого! ♐️ Стрілець 5 лютого. ✨ Твоя любов ще не народилася, почекай. ♑️ Козеріг 5 лютого. ✨ Фліртуй сьогодні, як востаннє. ♒️ Водолій 5 лютого. ✨ Тобі не все сподобається, що з тобою сьогодні робитимуть. ♓️ Риби 5 лютого. ✨ Ох, сьогодні розкриється таємниця. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
До 31 березня можна
-
Доброго дня, на скільки мені відомо програма куает дійсна до 31 березня. Маю питання, якщо я прилечу в Канаду, 29-30, чи можна буде ще податись на грошову допомогу?
-
Зрозуміла, дякую
-
Карточку так, потрібно чекати, бо вона поштою приходить
-
Його роблять хвилин 10, якщо черг нема
-
Сін вам день-в-день видають
-
На скільки я знаю, то сін та карточку треба чекати декілька тижнів?
-
Щоб податись
-
Але вам за цей час потрібно встигнути зробили собі sin та банківську картку