Український Монреаль
-
Уіііііі Хамлю і грубіяню Недорого
-
Рейтинг грубіянів за знаком: 1 місце — Близнюки 2 місце — Рак 3 місце — Лев 4 місце — Козеріг 5 місце — Овен 6 місце — Діва 7 місце — Терези 8 місце — Стрілець 9 місце — Скорпіон 10 місце — Телець 11 місце — Риби 12 місце — Водолій
-
А що саме в листі написано? В мене було декілька опцій документів на вибір - відправляла копію WP.
-
В мене трохи нестандартна ситуація, тому що спершу зареєстрували безпосередньо в школу. Потім вже на порталі, після відправки перміту пройшов місяць, ніякої інформації нема. Але взагалі час очікування від запису до початку курсів місяці 2-3, або й більше
-
Традиційна рубрика - фінансові розходи сім'ї (Склад із 3 + собака) на січень І так: Оплата Оренди: 1587.46$ - З них оплачено за оренду 1505. все інше - підписки цифрових сервісов, корм для собаки На їжу на трьох витратили - 1061.88 ca$ Покупки (Долларама, Волмарт, одяг) - 750.41 Ресторани - 278.46 Транспорт (метро) - 77.00 Інтернет, мобілки- 155.43 Здоров'я та краса (косметика) -59.16 Страхування квартири - 15.95 Інше - 71.66 покупки в інет магазинах, комп ігри 54.03 - адоб та гугл підписки Зобов‘язання- 70.79 Тож у підсумку - витрати були 4,182.23
-
шо ти собi купив за гру
-
На амазоні є
-
В доларамі має бути, ні?
-
Привіт прекрасні дівчата. Я майстер манікюру з України, запрошую вас на манікюр/педикюр та нарощування в салон, який знаходиться в 1 хвилині ходьби від метро DU COLLÈGE (помаранчева гілка) Матеріали 90% українські. Усе стерильне! Для більш детальної інформації пишіть особисті повідомлення