Український Монреаль
-
Добрий вечір, порадьте будь ласка ательє, або ж можливо знаєте, хто на дому робить швейні послуги?
-
Вітаю. Пропоную послуги з перевезення, демонтажу та монтажу меблів та інших габаритних речей. Демократична ціна, великий автомобіль, 24/7
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як саме має виглядати довідка про щеплення дитини для канадської школи. Дали нам в поліклініці в Україні засвідчені копії форм проведених щеплень, їх треба перекладати?
-
Ого на моїй вулиці 😂. А там що заклад є з українською кухнею? Я тільки в процесі переїзду туди, тому не дослідила все.
-
а що саме вам потрібно?
-
Всім привіт, мені сьогодні прийшов такий лист, скажіть що це, а то я шось не розумію ніфіга 😅
-
♈️ Овен 7 лютого. ✨ Знайди час на сон, як зомбі виглядаєш. ♉️ Телець 7 лютого. ✨ Партнер для «всякого» на сьогодні: Лев. ♊️ Близнюки 7 лютого. ✨ Знову з дурниками зв'язуєшся? ♋️ Рак 7 лютого. ✨ Хороший день, тягни вінішко. ♌️ Лев 7 лютого. ✨ Врубуй режим «мені на все начхати». ♍️ Діва 7 лютого. ✨ Внутрішній нудний дід виривається назовні. ♎️ Терези 7 лютого. ✨ Ти сьогодні надто апетитний пиріжок. Усі хочуть тільки до твоїх ніг! ♏️ Скорпіон 7 лютого. ✨ Нехай за вікном холодно, але вдома сидіти не варіант, доля чекає на вулиці. ♐️ Стрілець 7 лютого. ✨ Поповнення планується... але тільки де? ♑️ Козеріг 7 лютого. ✨ Скасуй усі плани, зірвись кудись! ♒️ Водолій 7 лютого. ✨ Це не дружба, це щось БІЛЬШЕЕЕ! ♓️ Риби 7 лютого. ✨ Стеж за здоров'ям, спина спасибі скаже. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Правда там не 800+ :( але ладно
-
То зрозуміло. Але це прийшло після неї, шось інше
-
У мене дуже жвава дитина, то вже не пам'ятаю звідки, але були цифри: від 23 до 6 має бути тиша. У цьому плані мені подобаються старі будинки - там є консьєрж.