Український Монреаль
-
точно... подзвоню завтра матусі нехай нашого вельш терьера більше не трімінгує...буде ходити волохатий...😂 то й шо?)))
-
особисто менi було б не прийемно якщо моя собака виходила б на вулицю, а iнщi собаки глузували б над нею через довгi вуша, знущалися б та не дай боже травили мого песика....
-
я свойему псу бажаю щастя, соцiального в першу чергу, а про яке соцiальне щастя можна казати якщо з нього травитимуть приколи
-
уяви собі тільки, це травма на все життя. це не хіханьки хаханьки
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка , у кого зв’язок Bell ,треба ваша допомога ? Ми з дружиною купили сім-картки ,заплатили за них по 30$ , але я скачав мобільний додаток и воно показує ,що знявся ще кредитний ліміт , що це значить ? Як правильно користуватись ? Чи може в когось було таке
-
Відрізати вухо??)) Там нічого страшного не робиться! Та всі ці розмови пусті.. самі прекрамно знаєте як повиннн виглядати доберман...все остальне маячня що ви верзете.. Є породні тварини...а є беспородні... Доберман селекційно виведена і зарєєстрована порода...зі своїм екстер'ером..формой..генами і т.і.. І давайте крапка..
-
почитай в Вікіпедії...Віко)) Ще не спиш?))
-
Кому повинен?😂
-
Так Навіть шкодить тварині
-
Так це ти почитай 😁🫣 Я й не збиралася спати))
-
Ну да Звісно кожен від недалекого розуму робить зі своєю твариною що хоче Тільки тваринок шкода)
-
Кожному своє... В мене свої думки..у вас інші..)
-
Те, що люди придумали різати вуха собакам ще не означає, що добермани або будь-які інші песики мають виглядати тільки так, бо інакше його арештує поліція собачої моди
-
Вибачте, а кому і шо повинен доберман?
-
В мене інши погляди на цю тему про друзів людини) Особисто породистих)
-
привіт) www.quebec.ca/en/education/learn-french/speaking-french