Український Монреаль
-
Блін але я вже білет купив 😥
-
рамк?
-
Тоді краще в англомовну одразу провінцію) Тут треба рамк отримувати, потім змінювати, це складно. Плюс переїзди. Перші тижні в багатьох містах готель можуть запропонувати, якихось великих складносте з документами також нема, тим паче якщо у вас ок англійська)
-
Знайшов людей, які готові там зустріти і допомогти в перші тижні
-
Ну це але знають всі. Я сам не рузумію таких людей. Скажу так - навіть в Україні в тій дупі світу де я жив(Запоріжжя - місто пролетаріїв) 3к кад були не такими й великими грошами(немаленькими та все ж). Тут проблемма зі словом халява. Це стосується і як самої візи і всього що пов‘язанно з грошима чи якимось майном. Це не лікується впринципі крім як зміною соціуму навкруги( Мене в таких людях більше лякає те як вони про**бують можливість почати жити як люди. Ну просто я почав курити інфу за Канаду ще з 18 року(відволікався коли син народився і тд). І я знаю яке те було пекло тоді отримати хочаб тур візу, не кажучі за все інше. Але тут тупо нехтують тим що зара пішли на грандіозні поступки і дали майже все і майже без головняку.
-
Але ти що контингент Запорізький не знаєш? Я де тільки не жив. Бабурка-кічкас-метал)
-
Монреаль гарний транзитний хаб. Звідси легко полетіти і в Нью Брансвік і в Манітобу і в Альберту. Доречі багато хто після пари місяців життя в Монреалі міняє місце життя. Але краще те зробити на початку, щоб ну розривати контракт на житло та не залишати роботу через місяць.
-
Сонячний біля Бородка)
-
Ще треба мати на увазі, що нормальний термін в Квебеку, після приїзду, після якого іммігранти отримують pr, вважається 5 років. Бо люди їдучи сюди літають думками у хмарах.
-
І ще зараз бачу багато українців, хто ходе на роботу фултайм і французасьон фултайм одночасно. Після двох місяців такого графіку людина як зомбі, і на роботі не може вирости на посаді, бо хронічна замореність. Та і у французькій в найкращому випадку рівень В1 якщо пощастить. Може комусь і краще заходить французька на курсах, але я таких людей фізично не бачив.