Український Монреаль
-
За порушення правил керування від SPVM або SQ?
-
Вийде може через адвоката, але це буде дорожче, ніж сам штраф.
-
Але треба буде йти до суду і доводити, чому тобі цей штраф виписано неправильно. Але якщо з аварійкою в недозволеному місці, це майже точно не проканає.
-
Порушення, за які не нараховують demerit points, краще просто сплатити, хіба що можете легко довести, що вас там на той час взагалі не було або що паркування насправді там і на той час було дозволено.
-
@vika_schultz навчіться погоджувати рекламу та оголошення з адмінами
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, чи потрібен зараз дозвіл від батька на в’їзд виїзд з дитиною. Цікавить в Канаду, а також з Канади. Дякую
-
Доброго дня, цікавить питання на рахунок курсів французької мови. Якщо ти подаєш заявку онлайн на них, то що місячна виплата від провінції перестає виплачуватись? Чи впливає сімейне положення на цю виплату? Буду дуже вдячна за відповідь
-
Питання також по курсах фр мови. Якщо нарешті прислали листа і я можу зайти в свій аккаунт(останній запис там, що вони нарешті отримали всі мої доки і задоволені) то що далі чекати? Скільки? Чи можна вже десь самостійно шукати навчання?
-
Та вже й на парт тайм готовий. Бо місяць вже "мимо" поки чекаю. Вже думаю краще роботу шукать...
-
В мене дочка так зробила. Подала заявку і самостійно знайшла курси ті що близько з домом. Потім три місяці з ними воювала за стипендію. Вони мотивували, що їй не положено, бо вона не дочекалась щоб її розприділили
-
А варіанти самостійно щось шукати? Не треба? Які шанси посеред курсу "зайти"?(якщо не нульовий рівень)