Український Монреаль
-
Справа не в розумінні А в правилі чату Його потрібно дотримуватися Тому, попереднє повідомлення або відредагуйте або видаліть, будь ласка
-
ну типу я російскомовний і що? в чому трабл спілкуватись державною - не розумію впринципі а от для філтрування русні дуже навіть корисний кейс бо в них з "Нету мочи это терпеть" виходить "нема сечі це терпіти" а в нас "нема змоги це трепіти"😂
-
Українською, будь ласка,це єдине правило чату
-
Я народився на Тернопільщині і по цей день мені рос важко розуміти. 🤷♂️
-
А чого скандалили? Що не так було?
-
це неперевершено! Не нагадаєте, якою мовою розмовляють ті, хто знищує нашу країну? Може хтось хоче просто «язіьк» більше ніколи не чути! І ще, Ви їдете в Канаду, розмовлятимете англійською і французькою, а от українська вам чамусь поперек горла застрягає.
-
Можливо причина в тому, що зібрався такий контингент (бунтарів). Коли поселили нас в Хілтон (21 вересня), то якось люди поводили себе нормально, сніданок був на першому поверсі нормальний повноцінний. Згодом привезли новий заїзд "бунтарів", які скандалили в їдальні і не тільки, курили в номерах і т.д. Тоді і відмінили сніданки, перемістили CSAI, і вже дивляться добре кого туди селити
-
він же "нє скрєпний" вони ж зпокону віків своє гівно використовували
-
Може з якихось регіонів що були під окупацією? Стрес після голодухи?
-
Вони набирали стільки їжі, що половина з неї летіла в смітник. У відповідь на зауваження, скандалили. Та і взагалі агресивно реагували на все
-
Вам, між іншим, велика медаль що ви намагаєтесь спілкуватися українською в цьому чаті! 🎖
-
Ну так там «товірісч майор» сидить😂😂😂 для цього є окремі тулзи, в тч і АІ powered)