Український Монреаль
-
Ви напевне ще раніше зняли. В мене виявився обман. Попросили до огляду квартири внести секюріті депозит в розмірі місячноі плати цікавим способом. Ось і мене настиг кошмар пошуку квартири. Особливо коли зараз ще не працюю. Хоча стипендію на курсах отримую, але вони будуть ще тільки місяць, тобто дохід не постійний
-
Arrima шукає.
-
В нас хлопчик хотів, але він планував перед попередньою сесію в кіеці жовтня - то місця на парт тайм в нашій школі були аж на березень.😢 Залишився на фул тайм. Насправді вам треба у ваш секретаріат бо на парт тайм міфі не призначає вам школу, а ви самі шукаєте собі місце.
-
Сам не переходив. Один раз консультувався, казали що це можна зробити. На Парт тайм записатися можна через Arrima. Ви би підійшли до свого деканату та запитали би )))
-
Всім привіт, потрібна порада. Хочу записатися онлайн на курси француської на сайті www.fel.gouv.qc.ca/moodlefel/login/index.php там при реєстрації є колонка яка перекладається як "формула курсу". Що там треба вибрати? там якесь адіміністрація та бізнес, інженерія і тд, є і самопідготовка. Словом трохи запутався і не хочу зараз щось не те вибрати, може хтось роз'яснити? Дякую)
-
У Desjardins відразу дають кредитку на 500 долл без кредитної історії , якщо є робота ліміт вище в залежності від ревеню (скільки заробляєте). Обслуговування безкоштовне 2 роки для новоприбулих. Причому для інформації новоприбулими вважаємо всих, хто приїхав до Канади за останні 2 роки.