Український Монреаль
-
В декларації треба вказувати дохід який оподатковується. Ці 3000 не опадатковуються так як це подарунок.
-
♈️ Овен 25 лютого. ✨ Начебто все добре, але знову щось не те. ♉️ Телець 25 лютого. ✨ Вимикай телефон. Влаштуй собі relax-день. ♊️ Близнюки 25 лютого. ✨ Щастя в дрібницях, не вигадуй зайвого. ♋️ Рак 25 лютого. ✨ Не слухай нікого, твої рішення найвірніші. ♌️ Лев 25 лютого. ✨ Може це просто не твоя людина? ♍️ Діва 25 лютого. ✨ Не вимагай від інших того, що не зробив би сам. ♎️ Терези 25 лютого. ✨ Пити чи не пити, ось в чому питання. ♏️ Скорпіон 25 лютого. ✨ Ризикуєш проспати найцікавіше. ♐️ Стрілець 25 лютого. ✨ Щось ти дуже нервовим став останнім часом. ♑️ Козеріг 25 лютого. ✨ Не можна бути таким м'яким, включай жорсткість. ♒️ Водолій 25 лютого. ✨ Провал близько, міняй стратегію. ♓️ Риби 25 лютого. ✨ Хороший день, щоб зробити перший крок. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Підскажіть адрей який допомогае с працевлаштуванням.і де можна придбати одяг.теж адресу.дякую
-
Знайома попросила запитати «Мене звати Наталія, ми взяли квитки до Монреаля прилітаємо 22.03.2023 о 20-40 Місцевого часу. Ми їдемо сімьєю, Я мій чоловік та донька 10 років. (Кішечка та собачка 3 кілокрами) Перше питання: чи можете допомогти з контактами волонтерів в Калгарі (потрібна допомога з білетами з Монреалю до Калгарі) Друге питання: номер волонтерів з пошуку тимчасового житла на два тижні або постійного. (чула, що потрібно завчасно попередити людей які допомагають з житлом).» П.С - по можливості їм треба житло на пару днів поки не вирішеться питання з квитками до Калгарі