Український Монреаль
-
Треба порада. Хто купляв Фізз з нуля, не переходив на нього з інших операторів? Підкажіть будь ласка - як ви його активували?🙏 Б‘ємося цілий день, нічо зробити не можемо. Прив’язали до імені але не можемо оплатити. Людина тільки прибула. Банківської карти ще нема бо в банк треба номер телефону. А щоб був номер треба оплатити з банківської карти. З чужої карти оплатити не можемо. Якесь чортове колесо…☹️ Підкажіть як ви робили?
-
Вам потрібно для активації номера вводити реквізити кредитної картки канадського банку. Я теж над цим трохи помучилася і лише коли ввела реквізити канадської картки процес пішов.
-
Написав в Дірект!
-
Так в тому ж і справа. Людина тільки прибула, кредитки ще немає. І не буде в найближчі дні, бо кредитка приходить остання, а ще апоінтмент треба дочекатися (якщо ще вмовимо банк відкрити рахунок без номеру телефону…) А іншій людини не вдається оплатити активацію… Це капець якийсь. 🤯 Я не розумію - людина тепер без номеру телефону повинна місяць жити? Чи що робити?
-
Це ville SaintLaurent
-
У нас на районі що вечора класні pick up games до 10 вечора як сніг зійде і потепліє. А увечорі в спорт.центрі також pick up games по п‘ятницям, 6 долларів коштує.
-
Я так і чекала. Або ж обрати іншого оператора.