Український Монреаль
-
Дякую всім за відгуки по курсах - я як раз думаю, яку форму обрати. 🙏 І маю ще питання, можливо, хтось знає. Тут колись було посилання на курси онлайн (www.quebec.ca/en/education/learn-french/online-courses/immigrants/online). Там пропонується просто онлайн курс і курс із супроводом. Якщо я запишуся на ці онлайн курси - чи зможу я потім піти на французасьйон зі стипендією? Заздалегідь дякую 🌷
-
Просто я наприклад закохана в Монреаль. З’являється друзів більше ніж в Харкові/Києві. З англійською вільною взагалі не виникає проблем щодо комунікації. Я не знаю що буде через 3 роки, але наприклад я вибираю жити зараз). Моя їжа та житло покривається виплатами. Я вчу нову мову. І тусуюся постійно, знайомлюся з новими людьми зі своєю особистою історією іміграціі до Канади і способами «залишитися». Все можна вирішити, це точно. І мені не хочеться 2 роки сидіти в Матітобі заради піар статусу який мені може і не знадобитися через 3 роки. Тому що одна із речей чому мене навчила війна, це живіть тут і зараз. І насолоджуйтеся часом
-
Не лише 😂 Зараз починаю вивчати правила читання. Я теоретик, мені потрібна спочатку теорія 😊
-
Це точно. В нас вся школа хоче собі нашого професора. Дуже прикольний чувак Алекс) Але реально рекомендую брати репетитора просто для закріплення. Так як багато питань залишається, а вчителя англійською не комунікують. Особливо за старті важливо (я прийшла в перший клас з базою)
-
Вот це так капець
-
І ще про курси- все дуже дуже залежить від викладача, не від школи, а от професора. 1 рівень - місяць співали абетку, щось почали писати, читала тексти тільки вчитель, короче жах, мені стало скучно, перевелася на парт тайм і пішла працювати, 2 рівень, відразу В1, (кудись подівся А2) за вчителем встигали тільки латиноси, укр , араби, азіати просто ауєвали від тепму, нічого не встигаєшь, я перший рівень здала на 96, другий на 67((, знову не цікаво, але тому що не розумієшь. 3 рівень - мадам Едвидж, це щось)) давала нам завдання, а сама спала)) зараз у мене 2 репититора, грамер і ораль і курси парт тайм, завтра починеється 4 рівень, подивемось що буде цього разу) так що отак
-
-
Тому що якщо на фул тайм капець, то що там може бути на парт ?