Український Монреаль
-
Та вже хай людина робить по людськи
-
ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ ПРАЦІВНИКИ!!! Пропозиція роботи скоро закінчується!!! Я ріелтор та агент з нерухомості Мені потрібно кілька людей, які могли б публікувати будинки для оренди на ринку Facebook разом із будь-якими іншими просунутими сайтами оренди, щоб залучити наших зацікавлених орендарів, яким потрібне нове житло для оренди. Це віддалена робота, а також додаткова робота для зацікавлених осіб. Оплата: 500$ щотижня Досвід: немає Дні роботи: 5 разів на тиждень Вимоги: базове набір тексту та вміння слідувати вказівкам.
-
Не варто відкривати рахунок, бо у Вам немає ще адреси постійного проживання, на котрий вам прийде ваша кредитка :)
-
А у мене є реферал в БМО 😅
-
Доброго ранку)Я буду 2 дні у Монреалі (проїздом до Вінніпегу). Підкажіть будь ласка де можна оформити SIN number , і якщо встигну чи варто відкрити одразу банківський рахунок.. Не хочеться гаяти час в очікуванні відльоту) Якщо є якась ще інформація корисна-то буду вдячний! Дякую!І всім гарного дня!)
-
Це все що Вам можу я порадити :)
-
Так і зроблю, дякую!
-
Якщо матимете інтернет, то можете переглянути як заповнюється анкета на допомогу, щоб коли буде картка і рахунок в банку - ви могли це зробити якісно та швидко
-
Якщо Ви покидаєте наш любимий «Квебек», то зробіть тільки сін, а все решту у провінції де ви будете залишатись :)
-
Вибачте за акцент :)
-
Я не знаю чого саме сюди їдуть) знаючи про французьку і важку пр) якщо є інший вибір .. у мене не було 😀
-
🫶🏻
-
Власне записував голосове, але ти все написала