Український Монреаль
-
Аа, ну так, ви праві, з часом пошукаю , дякую
-
Скажу зі свого досвіду . Курси добре знайомлять з мовою, дають хребет. А розбалакатись на курсах неможливо. Треба практику знаходити зовні. Може, на вихідні з кимось годину хоч порозмовляти. Живу мову почути.
-
Де протиріччя? Ви підтвердили мої слова
-
Можливо залежить від вчителя. В мене другий день занять парт тайм, а прихожу проводить свої уроки англійської і хочу багато речень говорить французькою. Так що не зовсім згодна. Я англійську вдосконалювала самостійно, тому вже на практиці перевірено що до певного рівня всі методи ефективні. В тому числі і для мовлення. З вчителем нам пощастило.
-
Не згодна В нас другий день та ми дуже багато приділяємо увагу практиці Тим паче, ви повинні ставити питання французською та відповідати
-
Ну і живу мову ж чуємо також. Вчителька ж англійською не розмовляє, тільки французькою. А до того щоб балакати з кимось годину мені ще дуже далеко:) Хоча є з ким:)
-
Вітаю, я побачила що ви тут вели бесіду стосовно самозанятості у Канаді, ви знаєте як це працює тут? Можете підсказати які кроки потрібно зробити щоб оформити собі такий статус чи посилання для вивчення цієї теми може знаєте користі ? Дякую 🙌
-
З приводу роботи, то тут особливо не вийде сотнями відправляти резюме, як тут кажуть, бо кожного разу CV і cover letter треба переробити під вакансію. Тому що зазвичай система перевіряє ваше CV на співпадіння лексики з об’явою вакансії. Я відправляла лише так. За день виходило по 10 шт, але я вже на третій день почала отримувати дзвінки. То відправляла лише 3 дні. Та все залежить від спеціальності, вашого досвіду та на яку вакансію подаєтеся.