Український Монреаль
-
Вул. Жолікер 1650, біля CSAI
-
Зрозумійте, що знайти для Вас квартиру є в 100% важче, так як половина з Вас без роботи, без знання мови, без грошей, без кредитної історії та з дітьми. Враховуючи усе це знайти квартиру в більш менш благополучному районі з доступними цінами - дуже важко! Відноситесь з розумінням, бо ми хочемо допомогти, але не мусимо - це так звана наша потреба, щоб зробити світ кращим і легшим для людей, котрі втікають від війни. Але хамити і вимагати не варто, бо це автоматичний бан від мене (в особистих повідомленнях).
-
Це мінімум тупість.
-
Ну, писати так показово в загальний чат, що ось як так ви не відповідаєте в пп, То Це ТаКиЙ цІкАвИй ХіД - це, як мінімум, дивно
-
Я б так не сказала Цікавий хід..це натяк на що?
-
Вимагання без черги - це як хамство. І пояснювання якогось ходу, то взагалі нонсенс.
-
Дякую за розуміння! Я дуже радий, що мій чоловік не розуміє української, бо він вже б давно послав цю допомогу.
-
Бо не все залежить від нас! Бо це не ми будемо переконувати лендлорда, а саме ви!
-
Гайз, прошу звернути увагу, що у групі є близько 3400 людей та людищ, близько 30% щось хоче і я з чоловіком як бджілки. Ми організовуємо теж мітинг онлайн і я це оголошу згодом, де я Вам також поясню як шукати, де шукати, що підготувати і як підготуватись до розмови з лендлордом. І я це все продумую, але потрібен час.
-
хто зрозумів, той зрозумів)
-
Тоді зроблю опитування чи цікаво Вам буде взяти участь в онлайн-колл, де я поясню як швидко та шукати квартири, які документи підготувати, як написати лист з описом для вашого майбутнього лендлорда та як запрезентувати себе перед лендлордом.