Український Монреаль
-
зрозуміла, сорі)
-
є така штука як контекстне розуміння це коли слова знаєш не всі але сенс вловлюєшь може до б1 вони граматику не знають
-
Мені голова сьогодні болить від того що мої одногрупники в групі A1 на 5 день навчання претендували що розуміють вчительку коли вона говорила на життєві теми. Звичайно що деякі слова вловлюєш, дещо здогадуєшся, але щоб розуміть повністю… питання тоді чого було не йти в В1 …
-
Але в загальному рада що попала в ту школу. A1 маємо пройти за 1,5 місяці.
-
Я здогадуюся з контексту коли пояснюється матеріал, але ж не життєві теми. Тобто з навчанням в мене проблем нема. Але добряче діє на нерви коли вчитель розуміє що ми не повинні розуміти бо малий словниковий запас, але дивується коли ти не розумієш… нонсенс
-
Але Граматично френч набагато складніший
-
так для іспанофонів це норм розуміті френч впринципі Я теж деяку лексику знав бо колись трохи вчив іспанську
-
Як правило рівень визначається всім потроху. І якщо ти A1 то це A1. А на такому рівні на життєві теми навіть просто на слух розуміть ноу вей. Група з різних країн, але багато іспаномовних
-
Ну так почитайте новий мовний закон Квебеку і будете знати 😊
-
Нам не давали тесту з граматики, рівень визначався усно
-
Почекайте А потрібно на одного роботодавця 2 роки працювати, або можна міняти и в цілому 2 роки проробити?
-
Це щось нове з приводу отримання pr?
-
Доброго дня, підкажить, будь ласка. Як можна зареєструватися на здачу теорії з водіння. Додзвонитися їм неможливо, а на сайті не реєструє, вибиває помилку. може хтось нещодавно зареєструвався? читала в чаті, що хтось прям приходив на місце туди, я в Шатоге живу зараз, бачила тут є також їхній сервіс, туди можна просто прийти чи в Монреалі? Дякую 🙏