Український Монреаль
-
А ви хочете все одразу ? З Афганцями теж так було А потім бац і програму організували У чоловіка жінка з Сирії , теж по екстреній візі прийшла , зараз вже з карткою Швидко тільки котенята народжуються Головне що взагалі розмовляють Страшно було якщо б мовчали
-
вчора на зустрічі щодо декларації розповідали про різні українські організації. так ось, чи є якась організація або просто група для молоді? мені 19, я майже завжди тільки з місцевими розмовляю. хочеться зустрітися з українцями. може щось корисне зробити (якись проєкт) або просто провести час разом. вчора на зустрічі було чудово, я розмовляла багато з ким, але я б хотіла поспілкуватися з людьми мого віку хаха
-
Більшість канадців сьогодні ввечері переведуть годинник на годину вперед, але законодавство в Сполучених Штатах може покласти край сезонній зміні часу. Сенатор США Марко Рубіо минулого тижня знову ввів Закон про захист сонячного світла, який дозволить штатам зробити літній час постійним. У разі ухвалення закон матиме відгук по всій Канаді: провінції, включаючи Британську Колумбію та Онтаріо, чекатимуть, поки сусідні штати США відмовляться від зміни часу, перш ніж вони також це зроблять. www.burlingtontoday.com/national-news/clocks-across-canada-to-jump-forward-but-us-could-consign-time-change-to-history-6684209