Український Монреаль
-
Я Вам відповіла
-
RAMQ дається усім новоприбулим , які виявили бажання залишитись тут на термін більше, ніж 183 доби. І дається через три місяці після прибуття. Нам по програмі CUAET скоротили цей термін до 0. Ми отримали відразу. Я вивчала це питання. Дійсно, складно в цьому розібратись. Але деякі моменти зрозумілі.
-
fido
-
як фідо поповнить
-
Старожил . З літа
-
Нажаль, не багато в чому. Але питання страхування то важливе. Та й документи читаю з офіційних джерел.
-
Ви повинні сповістити свою страхову про дату від’їзду та повернення. Я б радила проконсультуватись за номером телефона, який вказаний на Вашій карті.
-
ура можливість роботи для всіх; ви можете працювати не виходячи з дому; без досвіду та кваліфікації з привабливою оплатою Напишіть мені, що ви зацікавлені
-
Робили безкоштовно в L'Hirondelle. Переклад на французьку.
-
♈️ Овен 17 березня. ✨ Якщо захочеш собі зіпсувати життя, то почни знову шукати стосунки. ♉️ Телець 17 березня. ✨ Сьогодні ти сам не свій. ♊️ Близнюки 17 березня. ✨ Цей день буде дуже насиченим, тобі точно сподобається. ♋️ Рак 17 березня. ✨ Тебе нічому життя не вчить? ♌️ Лев 17 березня. ✨ Mood: сумувати і знову сумувати. ♍️ Діва 17 березня. ✨ Потерпи, скоро стане краще. ♎️ Терези 17 березня. ✨ Ти точно визначився, ким хочеш бути? ♏️ Скорпіон 17 березня. ✨ Любовні зміни дуже близько. ♐️ Стрілець 17 березня. ✨ З тобою точно все нормально? ♑️ Козеріг 17 березня. ✨ Великі зміни близько, віриш? ♒️ Водолій 17 березня. ✨ У тебе не все добре.. ♓️ Риби 17 березня. ✨ Не забувай про близьких. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
я замислилася🤔
-
та не те слово!