Український Монреаль
-
Доброго дня, везла все це і все норм 🙂
-
Хтось може підкинути з монреаль норд до будь-якого метро протягом наступних годинки-півтори? Чисто "а раптом" - буду безмежно вдячний))
-
Всем привет. Подскажите, пожалуйста, я подала документы на визу всех членов семьи. Мы с мужем уже получили визы, а по детям нет. Изначально у детей не было загранпаспортов. Уже сделала и отправила их в дополнение. Ответа пока нет. Что еще можно сделать? Куда написать, может позвонить? Всем заранее спасибо за советы.
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, я подала документи на візу для всіх членів сім'ї. Ми з чоловіком уже отримали візи, а щодо дітей немає. Спочатку у дітей не було закордонних паспортів. Вже зробила та відправила їх на додаток. Відповіді наразі немає. Що ще можна зробити? Куди написати, може зателефонувати? Всім заздалегідь дякую за поради.
-
Всім привіт! Кому потрібна робота в перукарні можу запропонувати варіант, пишіть в ПП (важливо - потрібен фактичний досвід та бажання вчитися) також там є кілька вакансій для майстрів манікюру також. Знову ж всі деталі в ПП, буду радий допомогти)))
-
бо в нас був невдалий досвід, коли вони 2 тижні не могли знайти паспорт дитини 🥺 та й не шукали, поки ми не зателефонували
-
в нас не відображався статус документів у кабінеті, тому ми телефонували на лінію візового центру, щоб взагалі дізнатися на якому етапі вони знаходяться можете спробувати) хоча б упевнитися, що дитячі паспорти їм прийшли та вони їх зареєстрували
-
Подали разом з закордоним паспортом вже