Український Монреаль
-
♈️ Овен 23 березня. ✨ МЕНІ БАЙДУЖЕ, ВИБАЧТЕ. ♉️ Телець 23 березня. ✨ Минуле знову стукає в двері. Відкриєш? ♊️ Близнюки 23 березня. ✨ ТОБІ ТОЧНО ПОТРІБНО ВИЙТИ З ДОМУ. ♋️ Рак 23 березня. ✨ Дозволь собі зайнятися чимось, чим ти дійсно хочеш. ♌️ Лев 23 березня. ✨ Приділи час собі, інші і без тебе впораються. ♍️ Діва 23 березня. ✨ Сьогодні тобі буде не до сміху. ♎️ Терези 23 березня. ✨ Твоє щастя вже не за горами. ♏️ Скорпіон 23 березня. ✨ Тебе люблять, не сумнівайся. ♐️ Стрілець 23 березня. ✨ Якщо тобі щось заважає — позбудься цього. ♑️ Козеріг 23 березня. ✨ Довір друзям свої секрети. Вони заслуговують права знати. ♒️ Водолій 23 березня. ✨ Не думай ні про що, просто дій. ♓️ Риби 23 березня. ✨ Демони в тобі вже давно прокинулися. Контролюй їх. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
З машиною чи без? Щодо грошей теж напишіть.
-
Напиши мені в особисті більше подробиць з контактом. Оголошу всюди
-
Моєму шефу потрібно 2х людей на будівництво у монтреалі. Потрібні чоловіки з досвідом роботи,у любій сфері,бажано мульті мастера. Робота не тяжка,приватні об’єкти,зарплата кожен тиждень. Хорошим бонусом була б наявність машини.більш детально за номером) +14387782259 #робота
-
На Волині судитимуть в'язнів за сходку по відеозв'язку
-
Меньше усього вати зараз в Україні
-
Тут дуже багато росіян, так що й паради з ленточками побачиш
-
Поки що ті росіяни, що зустрічались мені, вибачались. А в минулому одеситка, зараз місцева, стверджувала, що в Україні нацикі. Я ледве втримала руки. Одне кебекуа кричала, що пуйло гарний хлопець. Тут розвинута мережа кабельного ТВ з російськими каналами. Тож висновки робіть самі. Це суто мій небагатий досвід.
-
куплю стінгер недорого
-
треба піти до них і теж взяти гроші на оргарнізацію мітинга чи там літака. А потім передати їх на ЗСУ. Ото буде загаловок посольство расії в монреалі підтримало ЗСУ)
-
Наскільки я зрозуміла політику країни, в Канаді є тільки люди. І за будь-яку неповагу до будь-якої людини можна набути собі проблем. Тому будьте уважні. Бо мені навіть зробили зауваження, коли я сказала, що я жінка і не повинна носити важкі коробки 😊
-
Нащо тобі гроші витрачати, вступай у гвардію наступу в Україні там тобі його безкоштовно дадуть, навіть танк якщо захочеш