Український Монреаль
-
Всім привіт! Маю банківську картку з Данії, на якій є датські крони, хочу зняти налічкою в канадських доларах, хтось стикався з подібним? де можна знайти такі банкомати в Монреалі, або чи можна таке зробити через касу банку клієнтом якого я є?
-
Дякую_)
-
В будь-якому банкоматі знімаєте та й все
-
Усім привіт, шукаю сусідку або сусіда, щоб винаймати житло дешевше. напишусь в дірект якщо зацікавленні .
-
Відро де льод кладеш
-
І лід десь в коридорi, машина на поверсі повинна бути. Американський стандарт.
-
Туть
-
☝Друзі, хочемо нагадати, що команда CSAI, у складі якої є україномовні фахівці, продовжує підтримувати новоприбулих українців👏 ℹ Станом на сьогодні кіоск в аеропорту Pierre-Elliott-Trudeau у Монреалі працює за наступним розкладом: 📌 щодня, без вихідних, з 13.00 до 23.00 ❗У інший час необхідно звертатися за номером на стійці у кіоску, для того, щоб зв’язатися із черговим офіційним офіцером, який сконтактує вас із фахівцями CSAI 👩🏻💻👨🏼💻 🔈Звертаємо увагу, що послуги надаються тільки для новоприбулих громадян України, що щойно прибули до Канади. Тож, до зустрічі та Bienvenue!🇨🇦🇺🇦
-
t.me/matusimontrealu
-
Всім привіт. Прилітаю на днях з синами (7 та 10 років) до Монреалю, якщо тут є мами/ сім’ї з дітьми такого ж віку - буду рада спілкуванню, бо майже нікого в Монреалі не знаю, тим більш з України.